Na een bewuste pauze heb ik besloten Njamelicious terug een nieuw elan te geven. Mijn persoonlijke cateringbedrijf bracht me van FOMU tot huiskok van Paul Smith. Met bijzondere projecten als de Smaakboot waar ik als enige vrouwelijke chef tussen sterrenchefs stond en een mooie reportage door Dorien Knockaert in Standaard Magazine.
Vanuit mijn passie voor eerlijk en duurzaam product werkte ik jarenlang avant la lettre samen met vaste leveranciers uit eigen streek. Ook voor catering op maat kon je bij mij terecht: Ik was je 'persoonlijke kok aan huis', we draaiden aan de wereldbol en kozen een land als thema! Njamelicious bracht niet alleen de exotische menu's maar vooral ook de sfeer mee - gepaste achtergrondmuziek, bloemen én het juiste servies. Ik werkte steeds op maat, we vertrokken van een thema, een kleur, een sfeer. Jij liet je fantasie en je zintuigen spreken, Njamelicious vulde jouw verhaal in. Ik zorgde voor lange tafels vol schalen met lekkers én de fles wijn op om door te geven. Want samen eten is een belangrijke vorm van 'thuiskomen' en brengt interactie tussen je genodigden. Daarom presenteerde ik liefst op tafel - zo kan je zelf kiezen en begint het avontuur op je bord. Voor wie graag met bediening werkte, dat kon natuurlijk ook. Ik werkte met mensen die een opleiding hebben genoten en discreet te werk gaan. Nogmaals van harte dank aan mijn mooie team toen!
Vormgeving was en is nog steeds mijn tweede natuur. Dit is het verhaal dat ik verder wil vertellen. Ik ontwerp receptuur en verzorg de styling van fotoshoots voor websites en magazines. Dille & Kamille en Solo Open Kitchen vertrouwden op mij voor hun seizoensgebonden recepten en styling. Ik had een eigen persoonlijke culinaire pagina in Nest (Knack), ontwierp picnics en feestmaaltijden voor magazines als Actief Wonen en bedrijven als IKEA, Oona.
Storytelling blijft een passie, voor mijn blog, freelance voor PR bedrijven en met hart en ziel voor mijn vrijwilligers werk bij ATK.
Mijn laatste project was een beetje uit mijn comfort zone, wat echt heel fijn was om te doen. Het Kookboek van De Bomma, 60 recepten en een Spotify lijst per personage. Shoot op de set met de acteurs en mijn eigen lievelingsteam van Fotograaf Sam Gilbert, Chef én keramist Koen Huysmans en Katrien Van De Steene voor lay-out. Dit was fun! Met dank aan DPG voor het vertrouwen. De Spotify lijst kan je hier vinden.
Ik ben helemaal klaar voor dit nieuwe hoofdstuk in het verhaal van Njamelicious. Je kan me altijd contacteren via info@njamelicious.be
Njamelicious is Els Debremaeker, culinair vormgever.
Na een bewuste pauze heb ik besloten Njamelicious terug een nieuw elan te geven. Mijn kleine cateringbedrijf bracht me van FOMU tot huiskok van Paul Smith. Met uitschieters als de Smaakboot waar ik als enige vrouwelijke chef tussen sterrenchefs stond en een mooie reportage door Dorien Knockaert in Standaard Magazine.
Vanuit mijn passie voor eerlijk en duurzaam product werkte ik jarenlang avant la lettre samen met vaste leveranciers uit eigen streek. Ook voor catering op maat kon je bij mij terecht: Ik was je 'persoonlijke kok aan huis', we draaiden aan de wereldbol en kozen een land als thema! Njamelicious bracht niet alleen de exotische menu's maar vooral ook de sfeer mee - gepaste achtergrondmuziek, bloemen én het juiste servies. Ik werkte steeds op maat, we vertrokken van een thema, een kleur, een sfeer. Jij liet je fantasie en je zintuigen spreken, Njamelicious vulde jouw verhaal in. Ik zorgde voor lange tafels vol schalen met lekkers én de fles wijn op om door te geven. Want samen eten is een belangrijke vorm van 'thuiskomen' en brengt interactie tussen je genodigden. Daarom presenteerde ik liefst op tafel - zo kan je zelf kiezen en begint het avontuur op je bord. Voor wie graag met bediening werkte, dat kon natuurlijk ook. Ik werkte met mensen die een opleiding hebben genoten en discreet te werk gaan. Nogmaals van harte dank aan mijn mooie team toen!
Vormgeving was en is nog steeds mijn tweede natuur. Dit is het verhaal dat ik verder wil vertellen. Ik ontwerp receptuur en verzorg de styling van fotoshoots voor websites en magazines. Dille & Kamille en Solo Open Kitchen vertrouwden op mij voor hun seizoensgebonden recepten en styling. Ik had een eigen persoonlijke culinaire pagina in Nest, ontwierp picnics en feestmaaltijden voor magazines als Actief Wonen en bedrijven als IKEA, Oona.
Schrijven blijft een passie, voor mijn blog, freelance voor PR bedrijven en met hart en ziel voor mijn vrijwilligers werk bij ATK.
Mijn laatste project was een beetje uit mijn comfort zone, wat echt heel fijn was om te doen. Het Kookboek van De Bomma, 60 recepten en een Spotify lijst per personage. Shoot op de set met de acteurs en mijn eigen lievelingsteam van Fotograaf Sam Gilbert, Chef én keramist Koen Huysmans en Katrien Van De Steene voor lay-out. Dit was fun! Met dank aan DPG voor het vertrouwen. De Spotify lijst kan je hier vinden.
Ik ben helemaal klaar voor dit nieuwe hoofdstuk in het verhaal van Njamelicious.