nl en
 

Referenties

 
 

'Mijn klanten moeten er soms even aan wennen, maar ik plan nooit echt een menu. Ik ga naar de biogroentenboer, koop wat er goed uitziet en maak dat dan gewoon zo lekker mogelijk klaar.' Nu ja, gewoon. De worteltjes met rozemarijnhoning en pecannoten zijn zo lekker dat ik alleen al daarvoor Els nog eens zou inhuren.

Dorien Knockaert - STANDAARD MAGAZINE

Chef Els Debremaeker, ze was de enige vrouw onder de chefs van de Smaakboot en ze houdt van eerlijke, verse seizoensproducten. “Mijn menu varieert naar gelang van wat ik op dat moment vind bij mijn bioboer of in de kruidentuin. Ik hou van biologisch om de eenvoudige reden dat zich dat onmiddellijk vertaalt in de smaak.” Na afloop van haar driegangenmenu met sterallure kreeg de chef alvast een staande ovatie.

Week van de Smaak 2013 - Bioforum

‘Els heeft de catering verzorgd voor een etentje met fotografen en curatoren in het FoMu. Al onze gasten waren verrast door het diverse smakenpallet dat Els tevoorschijn toverde. Commentaren als ‘subliem’, ‘verrassend’ tot ‘fantastisch lekkere combinaties’ werden in het rond gestrooid. Een aanrader!’

Isabelle Willems - FOMU Antwerpen 

'I have worked with Els on several occasions, events from my magazine during which she took care of the catering. The meals she presented at each occasion were plenty, original and tasty, while managing to stay within the limits of the budget. She has a knack for decorating tables and her organisation is perfect. I recommend her fully for every company event that is in search of a fresh, healthy, different kind of catering.'

Karolien Van Cauwelaert - hoofdredacteur Produpress 

De sfeervolle aankleding met een snuifje vintage en de verleidelijke geuren die je tegemoet komen waaien, brengen je meteen in de juiste stemming. Maar het hoogtepunt is natuurlijk het proeven: wortel-pastinaaksoep met steranijs en versgebakken brood, klassiekers met net dat ietsje meer, vegetarische erwtenhummus met pecorino…, allemaal heerlijk verrassende smaken. Toegegeven, het is moeilijk, maar hou zeker een plaatsje vrij voor iets zoets na en geniet van de frisse pannacotta met peer, kardemom en oranjebloesem. En eindig met een kop koffie of thee met een brownie of madeleintje. Zalig!

Patricia Defour - WPG Uitgeverij

Tusen takk Els en het ganse team voor de bijzonder originele aanpak van ons midzomerbuffet tijdens onze trouw deze zomer.
De overheerlijke en verse gravad lax, de zelf ingemaakte haring, de typische Zweedse Kötbullar,…en zoveel meer. Alles werd zeer goed gesmaakt en onze gasten spreken er nu nog altijd over.

En ikzelf heb dankzij je prachtige brunchboek mijn eigen trouwfeest al helemaal kunnen herbeleven in mijn keuken!

..Veel succes naar de toekomst toe en wie weet tot een volgende gelegenheid…

Karin en Benjamin - North and Away

 

“Njamelicious aka Els Debremaeker is a great cook full of original ideas. She has a wide 'recipes' register from Chinese, Swedish, Indian to Belgian and everything she makes is absolutely delicious. As a person she is great fun as well as discrete and respectful, somebody you like to have around in your house.

Helke Smet

 

Regelmatig kwam Els bij mij langs wanneer ze net van de markt kwam. Geladen met zakken vol verse groenten en fruit. Je moet eens ruiken, je moet eens kijken naar die kleuren,... Els straalt liefde en passie uit voor haar beroep! Ik heb gedurende een jaar met haar mogen samen werken tijdens de opstart van haar bedrijf "Njamelicious". Ik heb Els leren kennen als een ware doorzetter die creatief door mogelijke problemen en obstakels swingt. Zij heeft een inspirerende en warme persoonlijkheid die het geheel nog een extra touch geven. Mijn feest of opdracht zou ik voor de volle 100 procent aan haar toevertrouwen. Het was een genoegen om haar te mogen begeleiden in de opstart van haar zaak. En ik ben er van overtuigd... we ain't seen nothing yet!

Katleen Boschmans - UNIZO

 

'Voor mijn 40ste verjaardag gaf ik een feestje voor familie en vrienden. Omdat ik zoveel mogelijk tijd met mijn gasten wilde doorbrengen en zo weinig mogelijk zelf in de keuken staan, ging ik op zoek naar een cateringbedrijf. Zo kwam ik op de website van Njamelicious terecht, die ik meteen heel mooi en leuk vond en mij deed watertanden. Na een paar praktische afspraken met Els, heeft zij er voor gezorgd dat ik die dag ten volle kon genieten van mijn feestje, de mensen en de zon. Van voorgerecht tot afwas: alles was tot in de puntjes verzorgd! De gerechten waren stuk voor stuk overheerlijk én huisbereid en iedereen was zeer enthousiast en tevreden.

Een dikke pluim voor Els en haar organisatie- en kooktalenten!'

Barbara Gregorius

 

"Els is a detail oriented kitchenmanager with some fine ideas about presenting fingerfood and combining tastes. Our housewarmingparty just got this extra touch, through which people were feeling very relax."

Eric Soors - 
owner META architectuurbureau

 

Els verzorgde voor ons de catering tijdens de boekpresentatie van Belgische designers en hun interieur in boekwinkel Copyright. De hapjes waren niet alleen heerlijk, ze kwamen ook allemaal uit België. En dat paste mooi bij het boek dat we presenteerden. Ook de bediening was vlekkeloos.

Marc Verhagen - owner Uitgeverij Luster

 

We had the most fantastic Sicilian meal prepared by Els and served at fresco perfectly. Not sure which part was our favourite – but probably the fish parcels – delicious, expertly cooked white fish wrapped in ham. The cocktails were simply gorgeous and spot on for the meal. The kids loved their spaghetti and the ice-cream (the men also dug in to these of course!). So thoughtful to cater for the different ages and tastes in such a seamlessly expert way. It was all beautifully presented as always. I’d highly recommend Els catering for your event – formal or informal and of whatever theme. She is the bees knees!

Gil Robbins, London

 

"Els prepared a bountiful Sicilian smorgasbord for a lovely family occasion recently - the generous and varied selection of dishes were beautifully presented and tasted as good as they looked - in particular we loved the delicate and quite intricate antipasto of monkfish and parma ham - delicious! All was served with effortless charm..quite a feat considering the amount of mouths she had to feed..."

Ailsa Mc Carthy

 

Ik heb al op enkele feestjes mogen genieten van de kookkunst van Els en het was altijd superlekker. Ze kookt met verse en vaak ook verrassende ingrediënten, zodat de hapjes eenvoudig en toch origineel zijn. Ik hou zelf meer van hartige dingen, maar nu waren ook de zoete hapjes niet te versmaden. Die brownies, mmmm ... Gelukkig is er altijd veel in voorraad!
Het is voor de gastheer of gastvrouw ook tof om de handen vrij te hebben. Geen gestress en écht tijd voor je gasten. Bovendien polst Els op voorhand welk soort eten je graag wil serveren.
Ik ben blij dat ik deze sympathieke dame heb leren kennen. Njamelicious heeft zijn naam niet gestolen. Nu snel een goed excuus verzinnen om zelf een feestje te organiseren!

Machteld Lintermans - Boefjes en prinsessen (kinderboeken online)

 

Mijn Ladies Night was helemaal af dankzij de overheerlijke en op maat gemaakte hapjes van Els.
Alle dames waren vol lof, vooral de brownies waren in een mum van tijd verslonden.
Je keuken kan in geen betere handen zijn dan die van Els.
Njamelicious zal vanaf nu altijd aanwezig zijn op mijn feestjes!

Leen Vandereyken - auteur

 

Als amateur-kok kan ik jullie Els' keuken aanraden. Ze komt vaak héél verrassend uit de hoek en beheerst dé technieken om ons smaakpallet te strelen! De Zweedse keuken is ook een aanrader ... en haar sous-chefs hadden er overheerlijk brood bij gebakken, ja dat kan ook niet anders met zo een mama-kok!
Vele kookgroetjes,

Filip Vanmalder (ex-hobbykok)

 

Reeds enkele malen heeft Els ons verrast met haar kookkunsten. Elke keer tovert ze een geheel buffet op tafel uit een verschillend land! Zweeds, Grieks, Mexicaans, Italiaans, Chinees, ... geen enkele keuken heeft geheimen voor haar! Van hapje tot broodje, alles met liefde gemaakt en met verse ingrediënten!!
Wil je scoren bij je gasten, 1 adres Njamelicious

Filip & Carolien Vanmalder - Pieters

 

"Als tangodansers werken wij heel vaak in het weekend: shows, workshops, etc. Vaak valt dat samen met familiediners of verjaardagsfeestjes. Een moeilijke opgave dus om beide te combineren. Maar dankzij Els is dat voortaan verleden tijd. Zij zorgt ervoor dat alles, van aperitief tot dessert, perfect in orde is. Bovendien zijn alle ingrediënten dagvers! Met Njamelicious zijn onze gasten voortaan onze enige bekommernis. Heerlijk toch!"

Sonja & Sven - Tango Argentino Brusselswww.sonjaysven.be